Romantični Ivan Bosiljčić s mnogo emocija supruzi čestitao rođendan

Piše: Preuzeti tekst

Punih devet godina u skladnom braku žive Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević. Kao plod njihove ogromne ljubavi stigla je kćerka Nina, koja ih ispunjava nježnošću i dodatnom ljubavlju. Koliko je glumac romantičan i koliko se trudi da svojoj supruzi uljepša skoro svaki dan možemo da vidimo na društvenim mrežama. Njegova posljednja objava sigurno zauzima prvo mjesto i najbolja je od svih do sada. Naime, Jelena je početkom mjeseca napunila 37 godina, a njen suprug je odlučio da joj uputi čestitku koja je sve ostavila bez riječi.

– Sretan ti rođendan, srećo. I znaj da: ,,Već godinama učim tvoje crte, u koje dani utiskuju svoje male vatre; godinama pamtim njihovu svjetlucavu neponovljivost, i rešetkastu lakoću tvojih pokreta…” U moje ime za tebe još davno napisao Ivan V. Lalić – uputio je Ivan Bosiljčić svojoj supruzi čestitku, a pjevačica mu je zaljubljeno odgovorila:

– Hvala, ljubavi.

Ovo nije prvi put da Ivan svojim romantičnim umijećem u samo nekoliko riječi napravi pravi bum na društvenim mrežama. Glumac je, također,  nedavno, divnim stihovima Milana Rakića, pokazao koliko voli i koliko je ponosan na Jelenu.

Izvor: Hello.rs

Pročitajte još