U 95. godini otkrio da je homoseksualac

Piše: Preuzeti tekst

Britanski glumac Stanley Baxter napisao je memoare u kojima je otkrio svoju seksualnu orijentaciju, ali i kako je njegova supruga reagovala na tu situaciju.

Britanski glumac i komičar je odlučio u 95. godini da javno otkrije svoju seksualnu orijentaciju i rekao da je homoseksualac.

Stanley Baxter, 94, comes out as gay and admits he brought men home with  wife's permission | Celebrity News | Showbiz & TV | Express.co.uk

Stanley sa suprugom

Dugo je bio u braku sa svojom voljenom suprugom, koja je ostala s njim, iako je znala da on voli isti spol.

Baxter je napisao memoare ”Real Stanley Baxter” u kojima čitaocima otkriva nepoznate detalje svoje intime i piše da kolegama s kojima je glumio i produkcijama s kojima je radio, nikada nije otkrio da je homoseksualac i da je tokom cijele karijere krio tu informaciju.

Izvor: B92

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti