Slavni muzičar u svojoj 52. zaveo i oženio djevojčicu, a onda je njegov sin oženio njenu majku

Piše: Preuzeti tekst

Bill Wyman (82), nekadašnji član benda The Rolling Stones imao je burnu prošlost. Šokirao je javnost kada se 1989. godine oženio s Mandy Smith u svojoj 52. godini, a ona je tada imala samo 18. U dokumentarcu posvećenom njegovom životu, Bill je otvoreno progovorio o svom braku.

-Bila je to ljubav, čista ljubav a ne požuda, iako su svi bili uvjereni da se radilo o požudi. Bio sam nevjerovatno glup što sam uopće pomislio da bi to moglo da funkcionira. Bila je premlada. I ona je željela i morala da iskusi život prije nego što se skrasi-  ističe on na početku dokumentarca.

Inače, Mandy je upoznala slavnog basistu kada je imala svega 13 godina. Čekali su da postane punoljetna kako bi se vjenčali, međutim, brak im je potrajao svega dvije godine. Razveli su se 1991. godine.

Inače, je Mandy priznala da je stupila sa Billom u odnose kada je imala samo 14 godina.

– Mandy je bila žena sa 13 godina, svima u njenoj okolini je to bilo jasno i svi su je posmatrali i tretirali kao ženu, ne kao djevojčicu – piše u autobiografiji Bill.

On je prije Mendi 10 godina bio u braku sa Dianom Cory. Razveli su se 1969. godine, a sa njom ima sina Stephena.

Na vjenčanjuu sa Dianom Cory

 

Stephen je iste godine kada se Bill razveo od Mandy oženio Mandynu majku koja je u tom trenutku imala 46 godina. Brak se raspao poslije dvije godine.

Bill je 1993. godine stupio u brak sa glumicom Suzanne Accostom sa kojom je i danas u ljubavi i imaju tri kćerke.

Izvor: Kurir.rs

Pročitajte još