Oglasila se i prva supruga Donalda Trumpa, Ivana: “On je loš gubitnik”

Piše: Redakcija

 

Prva supruga dosadašnjeg predsjednika Amerike Donalda Trumpa, Ivana Trump koja je majka njegovo troje najstarije djece (Eric, Donald Jr. i Ivanka),  oglasila se za magazin “People”, komentirajući njegov gubitak izbora u SAD.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#tbt😍

Objavu dijeli ❤️Ivana Trump❤️ (@ivanatrumpfan)

-On je loš gubitnik. Ne voli gubiti, ali se spreman boriti i boriti i boriti… – rekla je 71-godišnjakinja

Dodala je kako jedva čeka da cijela ova priča završi, jer nju “nije briga više za to”.

-Bilo kako bilo, samo neka se ova priča završi da mogu živjeti svojim normalnim životom – rekla je.

U subotu je Joe Biden porazio Trumpa sa potrebnih 270 glasova tako će postati 46. predsjednik Sjedinjenih Država. Bidenova pobjeda uslijedila je nakon nekoliko dana neizvjesnosti brojanja glasačkjih listića, ali Trump i dalje  tvrdi da su “ovi izbori prevara” i da su mu glasovi pokradeni.

Ipak, Ivana Trump otkrila je kako vjeruje da će Trump ostati izdržljiv uprkos nepovoljnim rezultatima.

Trump i Ivana Zelničkova, poduzetnica češkog porijekla, vjenčali su se 1977., a razveli 1992. Trump se potom oženio Marlom Maples, a razveli su se 1999. Šest godina kasnije Trump se oženio Slovenkom modelom Melanijom Knauss.

Izvor: USA TODAY

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti