Nije odolio društvenim mrežama: Zvijezda filmova o Harryju Potteru oduševio prvom objavom

Piše: Preuzeti tekst

Nakon što je u maju ove godine prvi put iskusio čari očinstva, 32- godišnji britanski glumac Rupert Grint, koji je svjetsku slavu stekao ulogom čarobnjaka Rona Wesleyja u filmskom serijalu ‘Harry Potter’, sada se odlučio pridružiti mnogobrojnoj Instagram zajednici.

Svoj Instagram profil otvorio je u utorak, a prvom objavom oduševio je javnost. Naime, glumac je podijelio fotografiju sa svojom šestomjesečnom mezimicom kojoj je sa djevojkom Georgiom Groome dao ime Wednesday. Vijest da se napokon odlučio za otvaranje Instagram profila brzo se proširila, a njegov profil u samo nekoliko sati odlučilo je pratiti više od milion obožavatelja.

– Zdravo Instagrame… sa 10 godina zakašnjena, no tu sam. Grint je na Instagramu! Tu sam da vas upoznam s Wednesday Grint. Pazite se, Rupert – napisala je zvijezda filmova o čarobnjaku Harryju Potteru ispod fotografije na kojoj u krilu drži svoju mezimicu.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti