Posljednji dani tragično preminule voditeljice: Nije podnijela optužbe na svoj račun

Piše: Preuzeti tekst

Da je među živima, britanska voditeljica Caroline Flack 9. novembra bi proslavila 41. rođendan. Brojne njene kolege, na taj datum prisjetili su se tragično preminule voditeljice te podsjetili na to koliko im je značila. Nažalost, jedna burna ljubavna svađa, sudski proces nakon toga te nemilosrdni mediji i javnost koji su ju vrijeđali, slomili su vječno nasmijanu Caroline te ju potaknuli na tragičan čin.

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Caroline je 15. februara pronađena mrtva u svom domu. Sredinom decembra u dom plavokose prezenterice popularnog showa “Love Island” upala je policija te hitna pomoć zbog dojave o fizičkom obračunu voditeljice i njenog 13 godina mlađeg dečka tenisera, Lewisa Burtona. Voditeljica je dečka prvo optužila da je vara, a zatim ga je počela udarati svime što joj je stiglo pod ruku, čak i lampom s noćnog ormarića. Policija ju je kasnije navodno morala i oboriti na pod prije hapšenja.

Sedam dana kasnije par se susreo na sudu na kojem su se trebali utvrditi detalji napada. Vidno loše raspoložena Caroline plakala je tokom cijelog saslušanja, a na kraju je izrazila želju da s dečkom provede Božić i Novu godinu, no sudac je odbio njen zahtjev da joj se dopusti da ga smije kontaktirati na bilo koji način ili se pojaviti na njegovoj adresi. Suđenje je na kraju zakazano za 4. mart.

 

View this post on Instagram

 

You can leave your hat on … @mrlewisburton

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Za vrijeme zabrane kontakta, par je ostavljao javne poruke ljubavi na društvenim mrežama, a Caroline ja najavljivala kako će iznijeti svoju stranu priče kada će biti povoljniji period, no nažalost to nije dočekala. Svoje posljednje dane Caroline je provela na antidepresivima te čitajući knjige o samopomoći. Nekoliko dana prije smrti vratila se na Instagram nakon dva mjeseca, a tada je objavila glamurozni selfie s kućnim ljubimcem, zabavni dan s prijateljicom na dvoranskom penjanju te je izgledala sretno i veselo. Na Valentinovo, dan prije smrti, njen je dečko objavio zajedničku fotografiju, čestitao joj Valentinovo te poručio medijima kako nisu prekinuli.

Na dan smrti, s Caroline je bila njezina bliska prijateljica Lou Teasdale koja se jako brinula zbog njenog lošeg mentalnog zdravlja pa je boravila kod nje. Naime, mnogi prijatelji ističu kako voditeljica jednostavno nije vidjela izlaz te nije znala kako si pomoći. Kada je Lou kratko izašla u dućan, Caroline se odlučila na tragični način.

Pri povratku u stan, Lou nije mogla ući pa je u pomoć pozvala Carolineinog oca Iana koji je provalio u stan te pronašao beživotno tijelo svoje kćerke. I njega je Caroline uvjeravala kako je dobro, a stanje joj se posebno pogoršalo nakon što je saznala kako tužiteljstvo neće odbaciti optužbe protiv nje te kako slučaj ide dalje.

Izvor: rtl.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti