Ilma Karahmet rasplakala fanove sjećanjem na Sinana Sakića: Otkrila je šta je naučila od njega

Piše: M. K.

 

Mlada i talentirana pjevačica iz Kiseljaka, pobjednica RTL-ovog muzičkog takmičenja “Zvijezde” Ilma Karahmet podijelila je na svom Instagram profilu emotivno sjećanje na legendarnog pjevača narodne muzike Sinana Sakića.

-Ponekad ne znaš pravu vrijednost nekog trenutka dok ne postane uspomena. Tako postoje trenuci u životu kojih se uvijek rado sjećam. Dragi moj Sinan, mnogo me je volio. Uvijek je bio nasmijan i širio je oko sebe samo ljubav. Nikada neću zaboraviti naš prvi susret još dok sam imala 13 godina, za mene je to bilo nešto najljepše što mi se dogodilo. Savjetovao me i naučio me da je život borba i da nikada ne trebam odustajati od svojih snova. U njegovu čast sam otpjevala iz srca jednu od najljepših pjesama “Život da stane ne sme”. Upravo zato Sinan i dalje živi u nama i njegove pjesme će se pjevati zauvijek. Pamtit ću ga samo po dobrom, jer bio je zaista veliki čovjek i umjetnik. Laka ti zemlja mili moj – napisala je Ilma uz dvije zajedničke fotografije sa Sinanom Sakićem koje potvrđuju veliku bliskost nje i prerano preminule legende folka.

Sinan Sakić preminuo je 1. juna 2018. godine, nakon izgubljene bitke s teškom bolešću. Ilmina objava zadobila je lavinu simpatija, a u komentarima Sakićevi fanovi ostavljaju oznake ljubavi i tuge zbog toga što njihov omiljeni pjevač više nije među živima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ponekad ne znaš pravu vrijednost nekog trenutka dok ne postane uspomena. Tako postoje trenuci u životu kojih se uvijek rado sjećam. Dragi moj Sinan, mnogo me je volio. Uvijek je bio nasmijan i širio je oko sebe samo ljubav. Nikada neću zaboraviti naš prvi susret još dok sam imala 13 godina, za mene je to bilo nešto najljepše što mi se dogodilo. Savjetovao me i naučio me da je život borba i da nikada ne trebam odustajati od svojih snova. U njegovu čast sam otpjevala iz srca jednu od najljepših pjesama ,,Život da stane ne sme”. Upravo zato Sinan i dalje živi u nama i njegove pjesme će se pjevati zauvijek. Pamtit ću ga samo po dobrom, jer bio je zaista veliki čovjek i umjetnik. Laka ti zemlja mili moj ✨ ❤ #sinansakic #zivotdastanenesme #memories @sinan_sakic @ssabinasakic

Objavu dijeli ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti