Otišao je Kićo Slabinac: Sa ženama nije imao sreće

Piše: Redakcija

U 77. godini života nakon kratke i teške bolesti u zagrebačkom KBC-u preminuo je Krunoslav Kićo Slabinac, potvrdili su iz bolnice.  Legendarni Kićo Slabinac preminuo je jutros u 6:50 sati u KBC-u Zagreb gdje je hospitaliziran već tri mjeseca.

“Nažalost, tačno je, preminuo je u ranim jutarnim satima”, potvrdio je za Večernji list prof.dr. Hrvoje Gašparović kardiokirurg iz KBC-a Zagreb, a koji je ljetos operirao srce Kići Slabincu.  Kićo je, podsjetimo, prošao rutinsku operaciju srca, no oporavak nije tekao očekivano jer, zbog njegove debljine, rana na prsnom košu nije dobro zarastala.

“Prva mi je to informacija, znao sam samo da je bio jako loše”, kratko je kazao njegov kolega i muzičarŠima Jovanovac, koji je do posljednjeg dana nadao da će se njegov prijatelj oporaviti.

Slavonski muzičar poznatih hitova “Inati se Slavonijo” i “Zbog jedne divne crne žene” posljednje je dane proveo na respiratoru zbog pogoršanja respiratornog statusa, a sve to bila je posljedica rutinske operacije srca koja je pošla po zlu u augustu. Naime, muzičaru je prvo bilo prognozirano poboljšanje te je bio u fazi odvajanja od respiratora, ali onda se sve promijenilo.

– Da, tačno je, gospodin Slabinac ima pogoršanje respiratornog statusa  Bio je jedno vrijeme u fazi odvajanja od respiratora, ali više nije tako. Borimo se – kazao je tada Kićin liječnik dr. Hrvoje Gašparović. Tada se Kićo nalazio u JIL-u, na respiratoru, odnosno u ‘šok sobi’.

Kićin posljednji intervju za magazin Azra čitajte ovdje. 

Izvor: vecernji.hr 

Pročitajte još