Bilo joj je 16 kada je upoznala 27 godina starijeg supruga: Zbog razlike u godinama preselili se u drugi grad

Piše: Preuzeti tekst

Andy Telford (48) i Beth (21) upoznali su se kada joj je bilo svega 16 godina. Danas imaju dva sina. U medijima se pojavila zbog neprestanog zlostavljanja i pritiska sa kojima se ona i njen suprug svakodnevno nose. Andy i Beth upoznali su se 2015. godine dok je on pomagao njenoj mami oko selidbe. Neposredno nakon toga postali su par ali, kako okolina nije odobravala njihovu vezu usljed velike razlike u godinama, bili su primorani da se presele u drugi grad.

– Poruke koje primamo su uvredljive i žao mi je što je moj suprug zbog toga toliko patio. Bez obzira na to što ljudi misle, mi smo skladan par i preselili smo se kako bi nas ostavili na miru i kako bismo krenuli ispočetka. Andy je ljubav mog života i razlika u godinama tu činjenicu ne mjenja – kaže Beth, koja je domaćica i brine o njihovim sinovima.

– U početku sam se malo bojala šta će drugi reći, ali nisam mogla da kontrolišem svoja osjećanja prema Andyju. Neki moji prijatelji su rekli da je naša veza jeziva i izgubila sam dosta prijatelja, ali ja sam i dalje s muškarcem koji se prema meni ponaša kao da sam princeza – kaže Beth.

Novembra 2016. godine svoju vezu su i ozvaničili brakom i danas imaju sinove Timmyja od četiri godine i Conwyja od skoro tri godine.

– Najteže nam je bilo u oktobru 2015. godine kada su na Endijevom radnom kombiju napisali da je pedofil. Onda su mu i komšije na ulici počeli da viču da je pedofil, a meni su rekli da u njemu tražim očinsku figuru. Rekli su mu da je pedofil pred njegovom djecom. Zbog toga smo se preselili. Nova sredina je ipak mnogo bolja i manje nas osuđuje. Naučili smo da ignorišemo sve komentare i iako je među nama razlika 27 godina, jedno drugom savršeno odgovaramo – kazala je svojevremeno Beth.

Izvor i foto: The Sun

Pročitajte još