Mnogi je pitaju je li joj otac: 31 godinu starijeg muža upoznala je preko njegove supruge

Piše: Preuzeti tekst

Socijalna radnica Evie Smith (33) udala se za 31 godinu starijeg Petera (64) nakon što ga je upoznala preko njegove bivše žene s kojom se družila u crkvi. Par je u braku već sedam godina i imaju petogodišnjeg sina, a njihova neobična ljubavna priča ne prestaje da fascinira. Evie tvrdi da se smije kada stranci misle da je Peter deda njihovog sina. Često dobija i komplimente na račun svog “divnog oca”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evie Smith (@missevie87)

Ništa oko njihove veze nije obično, uvjerena je. Upoznali su se početkom 2012. kada je Evie počela da ide u lokalnu crkvu i sprijateljila se s Peterovom bivšom ženom s kojom je on i dalje u dobrim odnosima.

– Družili smo se u njenoj kući, Peter je bio tamo i upoznala nas je rekavši: ‘Zaljubićeš se u ovu devojku’. Sigurna sam da je ipak mislila na platonski način – objašnjava Ivi. Iako se nije radilo o ljubavi na prvi pogled, ubrzo su otkrili zajedničke interese i zaljubili se. Eviena majka Suzan prva je uočila da između njih sijevaju iskre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evie Smith (@missevie87)

Onda je uslijedilo upoznavanje s ocem koji je samo tri godine stariji od Petera. On nije bio presrećan zbog takve razlike u godinama, no prihvatio ih je jer su srećni zajedno. Samo šest mjeseci nakon početka veze, imala je operaciju kičme. Piter je sve vrijeme bio uz nju pa je znala da je pronašla pravog muškarca za sebe. Izlazak iz bolnice proslavili su romantičnim ručkom, izabrali su prsten i tada ju je zaprosio. Počeli su da žive zajedno iste sedmice, a vjenčali su se 2013. godine. Evie tvrdi da je njihova razlika u godinama blagoslov.

Izvor: Kurir.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti