Dino Merlin progovorio koliko je ponosan na svoju djecu

Piše: Preuzeti tekst

Popularni bh. pjevač Dino Merlin, za samo sedam dana nakon objave pjesme „Mi“ dobo je više od sedam miliona pregleda, te tako dospio na trending listu. Koliko mu ove brojke znače, podelio je sa gledaocima televizije K1.

– Mnogo mi je drago da nakon toliko godina uspjevam u tome da me slušaju i mladi ljudi. Zaista se trudim da idem u korak sa vremenom te ove brojke to i pokazuju, sve mnogo pozdravljam i hvala vam! – rekao je Dino putem Skype uključenja u emisiju „Kec na jedanaest“.

– Trending je postala nova riječ u mom vokabularu. Na sceni sam već duže od 35 godina i tada je bilo neko drugo vrijeme, sam sam sebi krčio put, ali ja oduvijek volim da idem na hand, ako igrate remi znate šta to znači. Moja publika je veoma zahtjevna, kao i svačija publika zapravo, te morate stalno biti aktuelni – rekao je poznati pjevač.

Istakao i da kapital koji je tokom godina stekao svakako pomaže u tome da njegove pjesme i spotovi izgledaju i zvuče baš onako kako želi.

– Znate, uvijek se trudim da balansiram između novca koji zaradim i ulaganja tog novca u kvalitetne stvari, smatram da kada mnogo zaradite morate dosta i da uložite. Ja uvijek biram najbolje od najboljih saradnika. Trudim se da svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem i sada sam u mogućnosti da snimam relativno skupe spotove i da priuštim relativno skupu produkciju za naše podneblje – rekao je Merlin, te otkrio njegov recept za uspjeh.

– Potpuna posvećenost poslu kojim se baviš, iskrenost i hrabrost da ekperimentišeš su za mene ključni. Da si uvijek u mogućnosti da i sam sebe iznenadiš. Nećeš napraviti dobru stvar nikada ako se učahuriš, ako ne izađeš iz sopstvene zone komfora.

Istakao je da je u životu najviše ponosan na svoju porodicu.

– Jako sam ponosan na svoju djecu koja su sama izabrala put i iškolovala se. Znam šta su važne, a šta nevažne stvari u životu. Trudio sam se uvijek da se dopadnem mnogima, a da se ne dopadam svima. Gledam uvijek i da budem solidaran sa ljudima, poprilično sam narodski čovek i želim da doprinesem. Ako mogu ikako da pomognem nekome – tu sam- rekao je Dino Merlin i najavio da za dvadesetak dana izlaze nova pjesma i novi spot kao najava njegovog novog albuma i kaže da jedva čeka da čuje reakcije publike i na novu pjesmu.

Izvor: Story.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti