Damir Imamović emotivnom porukom oprostio se od oca Nedžada: Uvijek zaposlen, da popravi sve

Piše: A. Z.

Nedžad Imamović, bh. kompozitor, muzičar, aranžer i pjevač sevdalinki preminuo je danas nakon teške i duge bolesti. Imamović će ostati u dugom sjećanju kod svih poštivaoca njegovog rada i djela. Vijest o njegovoj smrti na društvenim mrežama podijelio je i sin Damir.

– Moj veslač, onako kako je najviše volio, u čamcu. Uvijek zaposlen, da popravi sve, da pomogne svima. Danas je preminuo moj otac Nedžad.  O datumu i tačnom vremenu sahrane, ograničene zbog pandemije, obavijestićemo uskoro – napisao je Damir na Instagramu uz očevu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damir Imamovic (@damirimamovich)

Podsjećamo, Nedžad potiče iz čuvene bh. muzičke loze Imamovića. Sin je velikog sevdalije Zaima Imamovića. Njegov sin Damir krenuo je očevim i dedinim stopama, te je postao odličan interpretator sevdalinki.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti