Teško psihičko stanje Justina Biebera: Nakon večere sa suprugom pronađen kako leži na stijenama

Piše: Preuzeti tekst

Popularni muzičar Justin Bieber i supruga Haiiley obožavaju izlaziti na romantične večere, ali i razmjenjivati nježnosti u javnosti. Tako su i prošlu subotu iskoristili za odlazak na večeru, a već standarno, sve oči bile su na modelu i influencerici koja se posebno potrudila zablistati. Svoju manekensku liniju, Hailey je istaknula u dužoj, kožnoj suknji s visokim prorezom, dok je njen slavniji suprug ponovno bio u nešto ležernijem izdanju traperica i roze hoodiece iz vlastite kolekcije.

No, čini se da u njihovom ljubavnom gnijezdu i ne cvjetaju ruže, jer su jutro nakon izlaska sa suprugom, paparazzi uhvatili mlađahnog Kanađanina burne prošlosti uhvatili na stijenama u Santa Monici kako razmišlja uz zvukove valova, a Hailey niti bilo ko drugi nije bilo na vidiku. Justin je bio poprilično zamišljen, no samo on zna što ga je mučilo.

Izvor i foto: RTL.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti