Zahvaljujući lockdownu: Nakon 14 pobačaja bivša Miss svijeta rodila blizance, objavila sliku neizmjerne sreće

Piše: Redakcija

Bivša Miss svijeta Rosanna Davison potvrdila je na svom Instagramu da je rodila jednojajčane blizance nakon što je prethodno pretrpjela 14 pobačaja. Manekenka (36), kćerka pjevača Chrisa de Burgha podijelila je fotografiju na kojoj je zajedno sa tek rođenim sinovima Hugom i Oscarom te suprugom Wesom Quirkeom.

Rosanna je nakon višegodišnje borbe s neplodnošću putem surogatstva stekla kćerku Sophiju, a sada je irska ljepotica rodila dvoje djece u Nacionalnom porodilištu u Dublinu i rekla da ona i suprug Wes “pucaju od ljubavi”.

-Naši lijepi i zdravi jednojajčani blizanci, Hugo i Oscar, jutros su sigurno stigli na svijet i naša srca pucaju od ljubavi ❤️❤️ – napisala je na Instagramu sretna što sada ima peteročlanu porodicu i svi su joj se snovi ostvarili.

Uz svoje dječake blizanace, Rosanna će ovog vikenda proslaviti Sophijin prvi rođendan.

Rosanna je na Instagramu također sa svojim fanovima podijelila i sretnu viejst kada je ostala trudna.

-Saznali smo da sam trudna nakon prvog mjeseca lockdowna kada sam bila fizički opuštenija nego što sam bila godinama i uživajući u polaganom ritmu porodičnog života kod kuće , uprkos tjeskobi i tuzi u vanjskom svijetu pa je možda to vrijeme u kojem nije bilo stresa od užurbanog svakodnevnog života učinilo veliku razliku – pisala je tada Rosanna koja o svojoj borbi je inače otvoreno govorila.

Potvrdila je da se u proteklih nekoliko godina suočila sa čak četrnaest gubitaka trudnoće.

-Rečeno mi je da vjerojatno nikada neću moći roditi svoju bebu zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sistema, što brojni različiti medicinski tretmani nisu uspjeli ispraviti – objasnila je bivša Miss svijeta koja je nakon ovakvih vijesti odlučila da uz pomoć surogat majke dobije dijete.

Izvor: Daily Mail

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti