Bivši muž Indire Vladić Narcis Mujkić sada živi sa superuspješnom Bosanskom Senadom Adžem na Floridi

Piše: Preuzeti tekst

Foto: bocaratonobserver.com

 

Bivši suprug popularne pjevačice Indire Vladić (danas Levak), Narcis Mujkić nakon razvoda s njom dobio je kćerku s bivšom plesačicom grupe Colonija Sarom Dobranić prije osam godina i odselio u Chicago.

 

No, Narcis sada živi u Boca Ratonu na Floridi ali ne sa Sarom već sa Senadom Adžem, superuspješnom Bosankom u SAD koja je radila i za Donalda Trumpa, dosadašnjeg američkog predsjednika.

Senada Ažem je još kao 18-godišnjakinja odselila iz BiH u Ameriku, gdje je danas jedna od nauspješnijih agentica za prodaju nekretnina. Nju su “The New Times” i “Wall Street Journal” proglasili nacionalnim ekspertom za prodaju nekretnina.

Portal Imperijal.net piše da je nakon uočenih fotografija s mondenih događanja u Palm Beachu gdje je Narcis Mujkić potpisan kao Marcus  Schweitzer, pretragom floridskog trgovačkog registra  istražio cijelu priču. Narcis Mujkić kao Marcus X Schweitzer postao i direktor sa svojom novom izabranicom Senadom Adžem u kompaniji koja se zove njenim imenom.

Inače, Narcis odranije slovi za uspješnog MMA menadžera i osivača MMA Management LLC kompanije, američke agencije koja zastupa boksere.

Izvor: Imperijal.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti