Da li je Brena ljubomorna na Bobinu bivšu ženu?

Piše: Preuzeti tekst

Jedan od najpoznatijih parova sa estrade su svakako Lepa Brena i Boba Živojinović. Njih dvoje su u svakom smislu iskoristili svoje živote maksimalno, a iako iza sebe ima uspješnu pjevačku karijeru, Brena je uspjela da postane simbol svih vremena.

Međutim, pored toga što su njih dvoje već godinama u braku, što se u samom startu činilo idealnim, velika većina zna da je Boba već bio u braku prije Brene. Tokom proteklog braka, Boba i njegova sada već bivša supruga Zorica, dobili su sina po imenu Filip.

Ono po čemu je Filip zaista postao poznat, osim po tome što je sin Bobe, jeste činjenica da se oženio jednom od najpopularnijih pjevačica sa estrade, Aleksandrom Prijović. Izgleda kako na ovom potezu Filipu zavide mnogi muškarci.

Što se tiče Bobine prve žene, ona se kasnije preudala, a u drugom je braku ponovi dobila sina, kojem je dala ime Mario, dobro poznati mađioničar u košarci koji nastupa za madridski Real Madrid, i još jednu kćerku po imenu Iva. Ono što je nesvakidašnje za ovu porodicu jeste činjenica da se svi međusobno poštuju i da se slažu, a nije rijetka pojava ni da se posjećuju.

S toga ne čudi što se spominje da Brena i Bobina prva supruga imaju dobar odnos. Ovo je zaista iznenadilo čitavu javnost, međutim to je istina. Njih dvije se paze kao da su rod rođeni, te se obilaze kada god su u prilici. A da ne govorimo o tome da se često zivkaju telefonom i razgovaraju.

Izvor: espreso.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti