Uživa u najslađim trenucima: Kada Brena preuzme ulogu baka servisa

Piše: A. Z.

Pjevačica Lepa Brena ovu godinu definitivno je izabrala da uživa u njoj. Nakon godišnjeg odmora koji je trajao nekoliko mjeseci, a potom i odlaska u New York, Brena se vratila u Srbiju, kako bi za praznike uživala sa svojim voljenima.

U njihovoj kući na Bežanijskoj kosi vlada prava praznična atmosfera, a to se može vidjeti i na fotografijama i snimcima koje objavljuju članovi porodice Živojinović na društvenim mrežama. Naime, prvo je Aleksandra prijović objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom u naručju, a potom je na Instagramu osvanula i nova fotografija na kojoj Brena s posebnom pažnjom čuva malenog Aleksandra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadlanu.com (@nadlanu)

– Lako je Aleksandri i Filipu kad baka Brena čuva unuka – stoji u opisu fotografije na jednom od fan profila na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti