Hanka Paldum shrvana od tuge: Samo prije mjesec u Zagrebu je Peri Gudelju pjevala najdražu pjesmu

Piše: M. K.

Nakon što se dirljivim statusom prije samo dva dana prostila od velikog prijatelja, glumačkog barda Mustafe Nadarevića, diva sevdaha i narodne muzike Hanka Paldum ponovno je večeras objavila tužni status na društvenim mrežama, shrvana viješću da je preminuo i poznati bh. privrednik Pero Gudelj.

-Evo opet, tuga i bol! Napusti nas i naš dragi i dobri Pero Gudelj!

Dragi moj prijatelju, prođe mjesec dana od našeg posljednjeg susreta, kad sam ti došla u Zagreb, da ti pjesmom olakšam tvoju borbu sa bolešću. Zajedno smo zapjevali onu moju, a tebi najdražu “Pokraj puta rodila jabuka.”

Ni slutila nisam, da moj ponovni pokušaj, da se vidimo, da ti prenesem pozdrave iz Bosne, od prijatelja koji te vole, ostade samo pusta želja. Ostade tvoja harmonika, pjesma, ostadoše mnogi, kojima si nesebično pomagao, da uzdahom i suzom spominju ime jednog VELIKOG ČOVJEKA, drago biće, Peru Gudelja.

Dragi naš Pero, bez ikakve sumnje, tvoja duša plemenita, vratila se sretna i zadovoljna, svome Gospodaru!

Počivaj u miru i spokoju dragi moj PRIJATELJU  – objavila je Hanka Paldum na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hanka Paldum official (@hankapaldum_official)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti