Komentari: Muž Emily Ratajkowski i ‘nije neki ljepotan’

Piše: Redakcija

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard u braku su od februara 2018. godine. Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice i relativno nepoznati producent vjenčali su se u gradskoj vijećnici u New Yorku i to svega tri mjeseca nakon što je ona iselila iz doma svog bivšeg dečka Jeffa Magida.

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard

Mzički producent i manekenka bili su u vezi četiri godine te živjeli zajedno, i iako se činilo kako je sve u najboljem redu, Emily je osjećala da on nije “onaj pravi”, što je otkrila tek nakon što se udala za Sebastiana. Naime, njeni obožavatelji bili su šokirani činjenicom da se udala za muškarca s kojim je prvi put viđena tek nekoliko dana prije vjenčanja, pa je Emily sve naknadno objasnila.

Tako je otkrila da je supruga upoznala prije nekoliko godina, no bili su samo prijatelji.

– Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti nasamo sa Sebastianom dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. Sljedeća stvar koja se dogodila bilo je vjenčanje – iskreno je rekla u jednom intervjuu jedna od najljepših žena na svijetu, kojoj se iz prijateljstva dogodila velika ljubav, a uskoro im stiže i kruna iste.

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti