Jezivo: Ljude prestravilo ono što je žena pronašla u zidu kuće

Piše: Preuzeti tekst

Žena koja je dobila ključeve svog novog doma doživjela je šok kad je u svom podrumu naišla na jeziv prizor. 

Naime, na fotografijama koje je njena sestra podijelila na Twitteru vidi se glava plastična od lutke koja je zacementirana u zid. 

Objava je prikupila preko nekoliko hiljada lajkova, a mnoge je fotografija prestravila. Bilo je i onih koji su savjetovali ženi da se odmah iseli iz te kuće.

“Odmah se iseli, ne bih tu bila ni trenutka više”, “Ovo je bizarno, iseli se”, “Pogledaj joj desno oko, prečudno”, bili su neki od komentara.

U komentarima su se javili ljudi iz drugih gradova koji su također vidjeli zacementirane lutke u zidovima, slične onoj na fotografiji.

Jedan je korisnik napisao o čemu je zapravo riječ.

“To su ‘bebe iz podruma’. Kasnih 60-ih i ranih 70-ih u New Yorku i u Kaliforniji bio je trend ugrađivati ​​dijelove lutki u zidove kuće, uključujući podrume. Ponekad su se u lutkama skrivali drugi predmeti, uključujući isječke iz novina i novac”, napisao je.

Izvor: Index.hr

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti