Džejeva kćerka: “Šta da kažem sad, nema ga više…”

Piše: Preuzeti tekst

Mlađa kćerka Džeja Ramadanovskog Marija otvorila je dušu za portal Nova.rs nakon smrti oca. Ona je navela da se sa njim svakodnevno viđala, te da je Džej bio veseo. Njegova smrt dočekala ju je nespremnu. Marija kaže da je u šoku i da je na lijekovima zbog svega što se deslo.

“Šta da kažem sad, nema ga više. Ljudi su ga toliko puta ‘sahranjivali’, eto vam sad. Umro je. Mog tate više nema. Više ništa neće biti isto kao prije. Ja sam na lijekovima od šoka. Ovo je šok za sve. Tata je bio dobro. Svakodnevno smo se viđali i niko nije slutio da će doći do ovoga. Posljednjih dana je bio veseo i raspoložen, zbijao je šale u svom fazonu. Oprostite  mnogo mi je loše. Jedva sam u stanju da govorim. Umro je. Iznenada. Niko nije očekivao. Ni on nije očekivao. Za mene je ovo najveći životni udarac. Nemam snage da pogledam u TV, niti da uđem na Internet. Ne zanima me ni šta se piše ni šta se priča. Sada je sve nevažno jer ga nema. Ostali smo bez najvažnijeg čovjeka u životu – rekla je Marija kroz suze za portal Nova.rs.

Džej imao kćerke Mariju i Anu i bio ponosan na njih.

“Tata se trudio da nam ispuni svaku želju. Povukla sam na njega. Želio je da budem pjevačica. Od toga više nema ništa. Sada mi je sve nebitno – dodala je Marija.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti