Slavni glumac u 38. postao djed: Ima čak osmero djece, mnogi su zbunjeni

Piše: M. K.

Ashley Walters, zvijezda serije “Top Boy”,  na “Netflixu”, objavio je na svom Instagram profilu da se njegova već velika porodica dodatno proširila. Reper i glumac, otac osmero djece, sa samo 38 godina postao je i djed.

-Wow. Koliko je Bog dobar. Upoznajte moju unuku Neveah Jade Walters. Bravo, sine. Ponosan sam na tebe i T. Više života” – pohvalio se Ashley.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ashley Walters /// Asher D (@ashleywalters)

Mnogi pratitelji su čestitali mladom djedu: “Nevjerojatno, brate. Najbolji djed”; “Čestitam na proširenju obitelji”, “Lijepe vijesti. Čestitam”; “Čestitam, ali ozbiljno Ashley, nisi dovoljno star da budeš djed!! Jesi li počeo dobivati djecu kada si imao 10 godina? Zbunjena sam”…

Od osmero djece reper i glumac sa suprugom, glumicom Danielle Isaie (38) s kojom se oženio 2013., dobio je kćerku Amiayju-Love (6) i sina River Leslieja (4), a odgajaju skupa i njeno sedmogodišnje dijete koje je dobila s prijašnjim partnerom te ga Ashley smatra svojim. S bivšom djevojkom Natalie ima sinove Shyona (20) i Paneraija (17) te kćerku Chinu (19). U prijašnjim vezama je dobio i kćerke Antoniju i Ashleigh.

Polpularni reper i glumac nije otkrio koji je njegov sin dobio kćerku, a američki mediji pretpostavljaju da je riječ o najstarijem Shyonu.

Ashley je u jednom intervjuu govorio kako je to biti otac osmero dece.

– Ja sam tata svakog dana. Toliko stvari se događa. Nekad je naporno, mnogo toga se događa, ali oboje odgajamo decu. Nekada mi je izazov da imam svu tu odgovornost – rekao je on 2016. godine za magazin “Guardian”.

Prva sezona “Top Boy” emitirana je 2011. godine, a kada je puštena na “Netflixu” u septembru 2019. godine postala je najgledanija serija na ovoj platformi. U njoj Walters utjelovljuje glavnu ulogu, Dushana Hilla.

Pročitajte još