Hari Mata Hari prekinuo šutnju: Ima znakovitu poruku i jednu želju

Piše: M. K.

Muzička legenda Hajrudin Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, prekinuo je šutnju na duštvenim mrežama. Njegovi fanovi na Instagramu i Facebooku do prije četiri mjeseca navikli su bili da skoro svakodnevno na Harijevim stranicama vide neku objavu, poruku, stih ili spot i pjesmu popularnog sarajevskog pjevača. No, s tom praksom legendarni muzičar od ljetos je naglo prestao.

Ipak, nakon što na Instagramu od jula, a na Facebooku od avgusta ove godine nije objavljivao ništa, Hari Mata Hari se ovih dana ponovno aktivirao. Uputio je znakovitu poruku, ali otkrio i koju želju ima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hari Mata Hari (@harimatahariofficial)

-Kada slome me ja samo osmijeh nabacim – napisao je Hari jučer uz svoju fotografiju, ne otkrivajući ima li ova znakovita poruka veze s nekim konkretnim dešavanjem iz njegovog života ili je tek samo podsjećanje na stih iz njegove pjesme “Staromodan tip”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hari Mata Hari (@harimatahariofficial)

Kako god, nedugo nakon ove uslijedila je nova objava. Hari je sinoć na Instagramu postavio, naime, i uspomenu s jednog od ranijih koncetara i uz nju objavio želju: “Nadam se da se vidimo brzo i pjevamo zajedno”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti