Tuga u Beogradu: Porodica, prijatelji, pjevači i kolege stigle na dženazu Džeja Ramadanovskog

Piše: Preuzeti tekst

Pink.rs

U Aleji zaslužnih građana u Beogradu danas će biti ukopan legendarni pjevač Džej Ramadanovski koji je preminuo u nedjelju. Oko 13 sati na Novom groblju počeli su se okupljati oni koji su željeli odati počast pjevaču, koji je važio za jednog od najboljih na sceni. Suze ali lijepo sjećanje čovjeka koji je toliko toga ostavio iza sebe. Objavljene su informacije da će uz 60 violina svirati kultna njegova pjesma „Nedelja“.

Stotine prijatelja i članova porodice već su na Novom groblju kako bi ispratili Džeja Ramadanovskog.

Njegova porodica, kćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, žena sa kojom je živio Andrijana, te zet Adil Maksutović neutješni su.

Među prisutnima su i Marija Šerifović, Alen Sakić, Adil Maksutović, Mina Kostić, Goca Božinovska samo su neki od javnih ličnosti koje ispraćaju Džeja.

Orkestar je stigao na Novo groblje u Beogradu, gdje će u Aleji zaslužnih građana, biti sahranjen legendarni pjevač.

Uz njegovu muziku generacije su odrastale, a muzičari su se okupili kako bi upravo Džejeva posljednja želja bila ispunjena – da mu na grobu zasvira 50 violina. 

Imami su stigli kako bi bila klanjana dženaza legendarnom pjevaču, a brojni članovi porodice kao i prijatelja okupili su se kako bi ovog čovjeka velikog srca ispratili na vječni počinak.

Govor imama rasplakao je sve na dženazi. Poručio je da je Džej bio neko ko je uvijek donosio osmijeh ljudima.

Izvor: Avaz

 

 

Pročitajte još