Lidija Čelik emotivnom porukom na društvenim mrežama oprostila se od bake Selene

Piše: Redakcija

Nekadašnja voditeljica Lidija Čelik, u maju 2017., nakon udaje odlučila se da zajedno sa suprugom preseli u London. Njen život se iz korijena promijenio. Napustila je posao televizijske voditeljice u Sarajevu i hrabro, u ime ljubavi, odlučila krenuti dalje.

Simpatična Lidija poznata je po neizostavnom osmijehu, koji je vidljiv na svim n jenim fotografijama.No, danas joj nije ni malo lako. Naime, na društvenim mrežama oprostila se od svoje bake Selene.

– Hvala što si bila moja baka… Bila si jedinstvena u svakom pogledu i nikada neću zaboravila tvoju borbenost, tvoju hrabrost, djetinjstvo uz tebe, najljepsu baštu koju si njegovala sa takvom predanošću i najljepšu prodorno plavu boju očiju. Falićeš mi i odlazak u Bačku Palanku nikada više neće biti isti. Neka mi te anđeli čuvaju. Moja baka Selena Čelik (17.08.1926.-10.12.2020.)- kratko je napisala Lidija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti