Emotivna Nataša Bekvalac uputila nježne riječi za voljenu majku: Izvini na svakoj suzi

Piše: Preuzeti tekst

Nataša Bekvalac u javnosti stalno ističe da joj je porodica, sestre Kristina i Dragana, i roditelji, Mira i Dragoljub, pravo utočiste i oslonac za sve lijepe ali i teške momente. Oni su joj najveća životna podrška. Zato se i majci Miri obratila posebno dirljivim rečima kako bi joj čestitala rođendan.

– Majčice moja, sretan ti rođendan. Izvini na svakoj suzi, hvala ti na bezuslovnoj ljubavi koju nam daješ od kada si nas rodila. Najbolja si mama i baka na planeti, čast je biti tvoja kćerka. Voli te srednja – napisala je Nataša uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj je sa majkom.

Iako je majka troje djece Mira Bekvalac se najviše u životu brinula upravo zbog Nataše.

– Teško je. Sve je teško, brate mili. Od posla do njenog privatnog života. Jako je teško. Sve mi to zajedno preživljavamo, i njen emotivni život i posao i djecu i sve. Najproblematičnija je i moraš da se baviš njome, ne možeš samo da je pustiš  – rekla je Natašina majka svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića i istakla da nije uspevala da utječe na kćerku kod odluka koje se tiču privatnog života.

– Ma, nema tu utjecaja. Samo ideš, plivam za njom i to je to. Sva tri puta se tajno vjenčala. To je strašno, zamisli da ti to uradi dijete. Ona uvijek uradi ono što ona hoće. Pita ona, ali uradi kako hoće – ističe ona.

Izvor: Story.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti