Nevjerovatno koliko je porastao: Sjećate li se dječaka uz čije izvedbe je plakala regija

Piše: A. Z.

Marko Bošnjak pobjednik je druge sezone emisije “Pinkove zvezdice”, a ovaj talentovani dječak nikada nije odustao od muzike. Prije učešća u “Pinkovim zvezdicama”, Marko je bio na jednoj audiciji na kojoj mu je žiri rekao da nije talentovan. To se ispostavilo kao netačno.

– Neki ljudi su mi tada rekli da ne znam da pjevam… Ali ne želim da pričam o njima, jer se okrećemo lijepim stvarima. Želim da radim na sebi i ne bih više da se obazirem na takve komentare. Dokazao sam da znam da pjevam i to je meni najveća nagrada – rekao je Marko.

Nakon što je te 2016. godine pobijedio, nastavio je da razvija svoj talenat. Sredinom ove godine na Instagramu se prisjetio momenta kada je nagradu odnio kući i uz slijedeću poruku opisao kako su za njega izgledale ove četiri godine.

– Na današnji dan prije 4 godine mi se promijenio život. Zahvalan sam za svaku priliku, lekciju, suzu, smijeh, sreću, podršku koju sam doživio u ovom takmičenju. Zahvalan sam i na Vama koji me još uvijek nakon 4 godine podržavate i pratite i obećavam Vam da moja priča još uvijek nije ni blizu kraja. Pinkove Zvezdice su nezaboravan dio mog života i neizmjerno Vam hvala na svakom glasu i na svakoj neprospavanoj noći jer sam uvijek nastupao zadnji.

Koliko se u posljednje četiri godine promijenio pokazuju i fotografije koje redovno dijeli na društvenim mrežama, a mnogi ga ne bi mogli ni prepoznati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti