Najtužnija ljubavna priča bivše Jugoslavije: Zajedno su bili 20 godina do njegove iznenadne smrti

Piše: Preuzeti tekst

Susret Josipe Lisac i Karla Metikoša bio je fatalan i od tad se nisu razdvajali sve do 10. decembra 1991. godine. 70-godišnja muzička diva Josipa Lisac na Instagramu se prisjetila svoje neprežaljene ljubavi. Riječ je o njenom mentoru, saradniku u najvećoj ljubavi, Karlu Metikošu, koji je nastupao i pod imenom Matt Collins. S njim se upoznala davne 1971. godine u Petrinji na jednom nastupu. Bila je to ljubav na prvi pogled.

– Moram iskreno reći da je Karlo Metikoš stvorio Josipu Lisac svojom podrškom, ljubavi i vizijom, napravio je sve da idem dalje, dalje, dalje… – kazala je svojevremeno Josipa na svom Instagramu koja je s Karlom provela dvadeset godina prije njegove iznenadne smrti 10. decembra 1991. godine od srčanog udara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

Karlo je tada imao 50 godina, a Josipa je sada podijelila njihovu fotografiju iz prošlosti dok ga drži u naručju. Pored je samo stavila tri crvena srca. „Ljubav koja živi i dalje i uvijek će“, „Samo rijetki imaju sreću da mogu to doista iskusiti ili bar razumjeti“, samo su neki od komentara koje su joj uputili obožavatelji kojima je ljubav ovog para i danas velika inspiracija.

Josipa je svake godine održavala koncert u Karlovu čast, no zbog pandemije Corona virusa ove godine ga neće biti. Ranije je izjavila kako nakon njegove smrti nije niti pomislila na drugog muškarca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

– Nikada nismo razgovarali onako monstruozno kako ja danas čujem ljude da razgovaraju. Nikada nismo jedno drugome opsovali ili zalupili vratima. Šta smo si imali reći, rekli bismo odmah, nismo ostavljali za kasnije. Sve smo rješavali razgovorom. Kad bi netko od nas bio indisponiran ili pod stresom, drugi bi ga dizao, tako smo se smjenjivali i funkcionirali – zaključila je pjevačica.

Izvor: Tabloid.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti