Melania Trump na Floridi posjetila novu školu u koju će krenuti njen sin početkom februara

Piše: Preuzeti tekst

AFP

Melania Trump, još uvijek se formalno vodi kao prva dama SAD-a i obavlja posljednje zakazane protokole i zadatke vezane za politiku, ali jednako se trudi i svaki slobodan trenutak koristi kako bi što bolje i pomnije isplanirala život nakon odlaska iz Bijele kuće. Dok njen suprug negoduje, traži poništenje izbornih rezultata, govori o krađi glasova, te jasno daje do znanja da se nije pomirio s gubitkom, supruga Melania ima pametnijeg posla.

AFP

Lijepa Slovenka brine se za to da njihovo imanje na Floridi uskoro bude spremno za dolazak cijele porodice. Isto tako, jako je zainteresirana za buduće obrazovanje svog sina. Njen 14-godišnji sin Barron uskoro bi trebao krenuti u 9. razred, po američkim obrazovnim standardima. Kako će se uskoro morati odseliti iz glavnog grada, a kao mjesto u kojem se namjeravaju skrasiti, porodica Trump odabrala je Floridu, pa je Melania na vrijeme krenula u razgledavanje obližnjih škola.

Najizgledniji izbor je škola Pine Crest u Fort Lauderdaleu, udaljena 40 minuta od Trumpovog imanja Mar-a-Lago. Školarina za godinu dana iznosi 35 dolara dolara. Ovih dana, navodno je, posjetila školu kako bi se uvjerila u visoke standarde te porazgovarala s vodstvom. Ako ovo bude njen konačan odabir, Barron početkom februara trebao krenuti u novu školu, doći među nove vršnjake i započeti novo poglavlje.

Izvor: Tportal.hr.

Pročitajte još