Tuga: Iznenada umrla poznata britanska manekenka

Piše: Preuzeti tekst

Stella Tennant, britanski top model iz devedesetih godina prošlog stoljeća, umrla je u 50 godini, prenose britanski mediji. Tennant je rođena u škotskoj aristokratskoj porodici. Njen nekonvencionalni, androgini izgled pomogao joj je da se probije u svijetu mode 1990-ih.

Postala je novo lice Chanela te je bila na naslovnicima modnih časopisa diljem svijeta.


“S velikom tugom javljamo o iznenadnoj smrti Stelle Tennant 22. decembra 2020.”, rekla je njena porodica u saopćenju novinskoj agenciji PA.

“Stella je bila predivna žena i inspiracija svima nama. Jako će nam nedostajati.”

BBC je citirao glasnogovornika policije rekavši da nije umrla “u sumnjivim okolnostima”, pet dana nakon svoga 50. rođendana.

Dalje od modnih pisti, Tennant je bila zagovornica smanjenja utjecaja modne industrije na okoliš. Tennant se umirovila iz modne industrije 1998. godine, tek povremeno snimajući modne kampanje i pojavljujući se na pisti.

Bila je udata zaDavida Lasneta s kojim je imala četvero djece.

Izvor: Index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti