Chrissy Teigen nakon gubitka bebe: Svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti

Piše: Preuzeti tekst

Početkom oktobra bivši model i manekenka Chrissy Teigen podijelila je na Instagramu seriju slika i potresnu objavu o gubitku sina nakon komplikacija u trudnoći. Dva mjeseca kasnije Chrissy se ponovno na Instagramu dotaknula ove bolne teme. Poznata po rušenju tabua, supruga Johna Legenda iskreno je progovorila o problemima s kojima se svi suočavaju.

– Ovo sam ja i moje tijelo još jučer. Iako više nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti – napisala je Chrissy uz selfie snimljen u ogledalu i dodaje kako iskreno nema pojma zašto još uvijek ima ispupčenje poput trudničkog stomaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

– Frustrirajuće je, ali ponosna sam kamo je na neke druge načine cijelo to iskustvo odvelo moje tijelo i um. Volim biti trudna i toliko sam tužna kako nikad nisam bila. Ali sretna sam da imam dvoje nevjerojatnih mališana koji svakim danom postaju sve više veliki mali ljudi. Volim vas – napisala je Teigen.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti