Penelope Cruz zna odgovor na pitanje šta je zdrava veza

Piše: M. K.

-Jedino što nam preostaje sada je da brinemo jedni o drugima. Stoga, čak i na setu, skinem masku samo kad kamera počne raditi – dijeli najnovije vijesti s terena Penelope Cruz, koja odnedavno snima ulogu u drami “Madresa paralelas” Pedra Almodovara s kojim joj je ovo sedmi zajednički film.

Detalje radnje filma novinari još ne znaju, a slavna glumica je rekla da je Pedro uspio sastaviti nevjerovatno tešku priču u kojoj ona glumi heroinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

– U središtu scenarija, koji je Almodovar završavao za vrijeme pandemije, nalaze se dvije žene koje su rodile istog dana. Reditelj kroz objektiv kamere ispituje njihove paralelne živote – tako različite i tako slične, još jednom pokušavajući shvatiti šta je fenomen majčinstva – ispričala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Sama Penelope, koja odgaja devetogodišnjeg Leonarda i sedmogodišnju Lunu, zajedno s Havierom Bardemom, ovo iskustvo naziva “totalnom revolucijom”, čijem je postignuću u vlastitom životu samo drago.

-Vjerovatno sam se već rodila s tim instinktom. Kako drugačije objasniti činjenicu da su mi najdraže igre od najranijih godina bile igre kćeri i majke? I Pedro je odmah shvatio to o meni i nijee uzalud da stalno glumim trudnice u njegovim filmovima ili čak rađam u autobusu – rekla je Penelope u najnovijem broju “Harper’s bazaara”, printanog izdanja za januar 2021.

Podsjećanja radi, Penelope je glumila Isabelle u filmu “Živo meso”, prvom filmu u kojem je slavni reditelj snimio svoju buduću muzu u maloj, ali vrlo efektnoj ulozi. Od te premijere prošle su 23 godine, a što je  rijedak slučaj da u više od dvije decenije njihov timski rad nije doživio niti jednu krizu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

-Znate li šta je zdrava veza? Kad se osoba ne boji reći vam istinu. Ovo je zbog Pedra i mene. Radimo zajedno i prijatelji smo toliko dugo da nemamo tajni jedni od drugih. Vjerujem mu kao sebi i dugo ga smatram članom porodice -izjavila je Penelope.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti