Ženi se Toni Šunjić: Na Božić je rekla DA!

Piše: M. K.

-Rekla je DA 😍 ❤💍 – objavio je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Mostarac Toni Šunjić (31), najavivši tako skoro vjenčanje sa zgodnom Ruskinjom Viktorijom Tkach.

On već duže ne krije ljubav s odabranicom svoga srca te na društvenim mrežama dijeli sretne trenutke u kojima uživaju na prelijepim destinacijama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli toni sunjic (@sunkicaa)


Na današnju objavu u kojoj je na Facebooku Šunjić podijelio sretnu vijest uz fotografije prosidbe, uslijedile su brojne čestike.

“Bilo je i vrijeme.  Čestitke ljudino, nek vas prati zdravlje, ljubav, sreča, novac, i sve što želite..”, samo jedna je od njih, a osim ovih Toniju sa svih strana su stigle i čestitke za Božić.

Šunjić je, inače, u septembru realizirao višemilionski transfer iz moskovskog Dinama u Kinu u klub HN Jianye, gdje je potpisao unosan ugovor. S obzirom da je u Kini trenutno prvenstvena pauza, ovaj obrambeni igrač iskorisitio je priliku za odmor s voljenom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti