Hana Hadžiavdagić u kupaćem na snijegu: Možete nam ukrasti putovanja, ali nam ne možete ukrasti uspomene

Piše: Redakcija

Jedna od najpoznatijih regionalnih influencerica i televizijska voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković na svom Instagramu objavila je fotografiju sa svojim pratiteljima.

Naime, Hana se prisjetila kako je to bilo dok nije bilo pandemije Corona virusa, zbog koje je cijeli svijet ograničen u svojim putovanjima, izlascima , druženju i mnogim drugim stvarima. U kupaćem na snijegu uz poruku poručila je:

– Možete nam ukrasti putovanja ali nam ne možete ukrasti uspomene. Prošle godine na današnji dan, skijanje, uživanje…uskoro ćemo opet – napisala je Hana u svojoj objavi.

Dobila je brojne komentare i pohvale na račun svog izgleda.

“Snijeg se topi”, “Zar neko gleda snijeg, kada je na slici ovako zgodna žena”, “Divota bit će još ljepše”, samo su neki od komentara na Haninu objavu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti