Johnny Depp: Bila je ovo teška godina, nadam se da je bolje vrijeme pred nama

Piše: Preuzeti tekst

Johnny Depp se nada svijetlijoj godini koja je pred nama, s obzirom na to da mu je 2020. bila burna. Glumac se u nedjelju oglasio na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju na kojoj sjedi sa svojim prijateljem, frontmenom grupe The Pogues, Shaneom MacGowanom.

-Ova godina bila je toliko teška za mnoge. Nadam se da je bolje vrijeme pred nama. Sretni praznici, svima! Moja ljubav i poštovanje svima vama – stoji u njegovoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)


Pored globalne pandemije Corona virusa, Depp je izgubio i sudski spor u koji je bila uključena i njegova bivša supruga Amber Heard, ali je negirao sve optužbe za zlostavljanje.

Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma “The Rum Diary” iz 2011. godine, a vjenčali su se 2015. Razvod su finalizovali 2017. godine.

Želim da vas obavijestim da mi je “Warner Bros” zatražio da dam ostavku na moju ulogu Grindelwalda u “Fantastic Beasts”, te sam i pristao na taj zahtjev”, napisao je Depp u izjavi objavljenoj tada na Instagramu.

Inače, Netfliks USA i “Netfliks Australija odlučili su da obrišu iz svog kataloga sve filmove u kojima ova holivudska zvijezda tumači uloge.

Razlog takvoj odluci navodno je suđenje koje se odvijalo ove godine između Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard i tabloida “The Sun”.

Izvor: nova.rs

 

Pročitajte još