Yael Shelbia proglašena najljepšom ženom na svijetu, a trenutno služi vojni rok

Piše: Preuzeti tekst

Yael Shelbia najljepša je žena na svijetu prema tradicionalnoj listi TC Candlera. 19-godišnjakinja koja se bavi glumom i manekenstvom, a trenutno služi obavezni vojni rok u izraelskim zračnim snagama. Već se godinama bavi manekenstvom, a njen službeni Instagram profil prati više od milion pratitelja. Njeni aduti su porculanska put, besprijekoran ten, zavidna linija i prodorno plave oči, a obožavatelji joj laskaju da je lijepa poput Sophije LorenAngeline Jolie

Yael je u ljubavnoj vezi s 35-godišnjim sinom izraelskog milionašem Brandonom Korffom, koji je deportiran iz Izraela jer je prekršio pravila Corona karantine kad ju je tajno posjetio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yael Shelbia (@yaelshelbia)


– Nikad ni u čemu nisam bila prva… Jako je lijepo – rekla je najljepša žena na svijetu za Times of Israel, koja je iza sebe, prema izboru TC Candlera ostavila Priyanku ChopruGal GadotNaomi Scott

Laskavu titulu najljepšeg muškarca na svijetu za 2020. godinu ponio je 31-godišnji Šveđanin Felix Arvid Ulf Kjellberg, poznatiji po nadimku PewDiePie.

U top 10 bili su još Paing TakhonTimothee ChalametJason MomoaXiao ZhanJason DeruloHenry CavillJungkookChris Hemsworth i V (Kim Tae-hyung).

Švedski youtuber se na listi koja se objavljuje od 1990. godine našao šesti put, a ovaj put odnio je i pobjedu. PewDiePie se proslavio svojim videima na YouTube gdje ima više od 100 miliona pretplatnika. Rođen je 1989. godine u Göteborgu, a 2011. godine ušao je u Chalmers sveučilište za tehnologiju koje je brzo napustio zbog fokusa na svoju Youtube karijeru.

Sredinom 2015. PewDiePie je objavio knjigu ‘Ova knjiga vas voli’, parodiju na knjige za samopomoć punu šala, aforizama i njegovih crteža koji služe kako bi čitateljima uljepšali dan. Prije godinu dana oženio se za svoju dugogodišnju djevojku Marziu Bisognin (sad Kjellberg), također bivšu YouTubericu.

 

Izvor: Jutarnji.hr

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti