Šesti put trudna? Mjesecima tvrdi da želi dijete s 10 godina mlađim dečkom

Piše: Preuzeti tekst

Britanska starleta Katie Price (42) ne skriva koliko je sretna sa svojim 10 godina mlađim dečkom Carlom Woodsom (32), a sada je pokrenula glasine i da je šesti put trudna. Price je već u nekoliko navrata spominjala kako se nada da će u 2021. godini dobiti dijete s Woodsom, a u subotu je na Instagram storyju zaintrigirala brojne obožavatelje kratkom porukom:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

– Da, vrijeme je da se pripremiš Carl Woods. Volim te – napisala je Katie uz fotografiju vitamina koje inače uzimaju trudnice.

Harvey (18), Junior (15), Princess (13) Jett (7) i Bunny (6) Katiena su djeca koju je dobila iz prijašnjih veza s tri partnera. Božićne praznike cijela je porodica provela na okupu, a starleta se posljednjih mjeseci ne odvaja od svog dečka. Upravo Carl pomagao je Katie nakon što je prošlog ljeta slomila oba stopala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

– Želimo dijete i ne koristimo zaštitu – rekla je u jednom videu prije nekoliko sedmica poznata starleta.

Dugi niz godina Katie puni stupce britanskih medija turbulentim životom, a naročito zahvaljujući estetskim operacijama i zahvatima lica koji su uništili njenu prirodnu ljepotu. U svijet šoubiznisa ušla je kao 13-godišnja djevojčica koja se bavila manekenstvom, no zapravo ju je proslavila pobjeda u jednom reality showu 2015. godine.

Izvor: Dnevnik.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti