Glumac objavio video i oduševio sve: The Rock se odužio čovjeku koji mu je puno pomogao u životu

Piše: Redakcija

 

Slavni glumac Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, danas je bogat i uspješan. Međutim, nije oduvijek bilo tako. U tinejdžerskim danima on je bio siromašni beskućnik, a u tim teškim trenucima pomogao mu je bivči hrvački menadžer Bruno, kojem The Rock to nikada nije zaboravio. Svom dugogodišnjem prijatelju glumac je priredio predivno iznenađenje i kupio mu auto vrijedan 30 hiljada dolara (47.63 hiljade KM).

Naime, glumac je na Instagramu objavio snimak razgovora s Brunom o tome kako ga je primio u svoj dom kada nije imao gdje da ode, naglasivši da mu je upravo on kupio prvi automobil. Bruno nije ni slutio šta ga čeka…

-Sretan Božić Bruno. Pošto si mi ti kupio prvi automobil, smatram da bih sada mogao da ti vratim uslugu tako što ću da ti kupim nov automobil, koji nema pukotinu na zadnjem sjedištu – našalio se Dwayne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)


-Ne mogu naći način kojim bih ti dovoljno zahvalio na onome što si učinio kad sam imao 15 godina. Imao si puno pravo da me odbiješ, ali ipak si me primio. Bruno, takav gest mi je puno značio, jer mi je to promijenilo život. Volim te i neizmjerno sam ti zahvalan – rekao je glumac Bruni kojem su oči zaluzile kada je sjeo u svoj novi automobil.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti