Hanka Paldum: Ne prođe dan, a da ne pustimo suzu

Piše: Redakcija

Bosanskohercegovačka diva sevdaha Hanka Paldum emotivnom objavom oprostila se od omiljenog TV voditelja i čovjeka Tarika Helića koji je prije tri dana preminuo u 58. godini.

-Došlo neko čudno vrijeme, teško.. Bože moj, pa zar smo baš zaslužili da ispraćamo u kratkom roku naše drage u vječno stanište. Ne prođe dan, a da nepustimo suzu, za nekim, ko je bio dio naših života, druženja, putovanja. Evo ode naš dragi prijatelj Tarik Helić. Dragi naš Tarik, faliće nam tvoj mio osmijeh, tvoj glas, posebno prepoznatljivom bojom, koji nam je milovao duše naše sa tvojom legendarnom “Svako vam dobro Bosno i Hercegovino” ! Molim Gospodara, da tvoja duša dobra pronađe najljepše mjesto u okrilju Njegove milosti – napisala je Hanka na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hanka Paldum official (@hankapaldum_official)

Tarik Helić, jedan od najpoznatijih i najboljih radijskih i TV voditelja u BiH, ali i regionu, preminuo je 5. januara u Sarajevu u 58. godini.

Inače, Helić je preminuo 5. januara oko 11.30 sati u krugu benzinske pumpe u „Blažuju“, blizu brze ceste.  Navodno je Helić sa prijateljem svratio na benzinsku pumpu u Blažuju, nakon dženaze zajedničkom prijatelju, i tu je doživio infarkt. Na Radiju Federacije Tarik Helić, ostavio je neizbrisiv trag sa autorskim serijalom Naši ljudi, emisijama Priče za dobar dan, U fokusu, a slušateljima u cijeloj Bosni i Hercegovini, ovog je januara uputio poslijednje Svako dobro u jednoj od mnogobrojnih emisija jutarnjeg programa koje je uređivao i vodio. Dženaza Tariku Heliću bit će klanjana u subotu 13.15 sati na gradskom mezarju Vlakovo.

 

Hanka Paldum danas se oprostila i od još jednog voljenog Bosanca i Hercegovca, muzičara Dragoljuba Đuke Savića (68),  majstora na gitari koji je umro jučer u bolnici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hanka Paldum official (@hankapaldum_official)

-Poslijednji pozdrav našem dragom kolegi i umjetniku Dragoljubu Saviću – Đuki. Dragi moj prijatelju Đuka, hvala ti za nesebičan doprinos u očuvanju našeg muzičkog blaga! Dobri čovječe, počivaj u miru Božije Milosti – napisala je Hanka Paldum na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti