Na aukciji prodata unikatna heklana lutka Sandersa

Piše: A.K.

Fotografija američkog senatora Bernija Sandera s inauguracije predsjednika SAD-a Joea Bidena postala je viralni hit. U znak počasti novonastalom inauguracijskom memu izrađena je heklana lutkica njegove poze.

Lutkica je ponuđena na aukciji na eBayu, prodata je za 20.300 američkih dolara, a kupac je želio ostati anoniman. Prodavačica Tobey King namjerava prihod od prodaje lutkice donirati  humanitarnoj organizaciji Meals on Wheels America.

U subotu je početna ponuda za ručno izrađenu lutku iznosila samo 99 centi. Tobey je navela da joj je za heklanje lutkice bilo potrebno 9 sati.

Tobey se heklanjem bavi od 2012. godine, a otvorila je i prodavnicu u kojoj je prodavala heklane kape i šalove, nakon čega je 2016. godine otkrila kako da pravi lutke i odlučila da ishekla tadašnje predsjedničke kandidate.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti