Film „Spencer“: Objavljena prva fotografija Kristen Stewart u ulozi Lady Di

Piše: Redakcija

 

Počelo je snimanje filma „Spencer“ koji se fokusira na jedan vikend u životu princeze Diane i to onaj božićni koji provodi s kraljevskom porodicom na imanju Sandringham u Norfolku. Tog vikenda ona odluči napustiti svog supruga, princa Charlesa. Film će se snimati u Njemačkoj i Velikoj Britaniji a početak prikazivanja očekuje se u jesen ove godine.

U ulozi princeze Diane pojavljuje se Kristen Stewart, a prva fotografija sa snimanja pokazuje veliku sličnost glumice i Lady Di. Uloga princa Charlesa pripala je Timothy Spallu a tu su i Sally Hawkins i Sean Harris. Film režira Pablo Larrain dok je scenarij napisao Steven Knight, autor serije „Peaky Blinders“.

Glumica je pozirala u crvenom sakou, crnoj košulji i crnom šeširu s kratkim velom. Takva odjeća podsjeća na onu kakvu je Diana nosila 1986. kada je bila u posjetu bolnici Sheffield u Engleskoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Obožavatelji princeze s nestrpljenjem iščekuju film, a na fotografiji Kristen Stewart nizali su samo komplimente.

„Mora da se šalite, mislio sam da je ovo stvarno princeza Diana“ – komentarisali sz nevjerovatnu sličnost glumice s Lady Di.

-Odavno nisam bila ovako uzbuđena zbog neke uloge – rekla je Kristen te napomenula kako joj je najveći problem imitirati Dianin naglasak.

Inače, sljedeće godine obilježiti će se 25 godina od smrti Lady Di.

 

Priredila: I.J.

Pročitajte još