Nakon 14 godina: Završava se rijaliti “Keeping Up With The Kardashians”

Piše: Redakcija

Objavljen je teaser za posljednju sezonu  “Keeping Up With With The Kardashians” koja će se početi prikazivati u martu 2021. I dok je u pozadini videa snimala pjesma Harryja Stylesa “Sign of Times”, vrtjele su se scene koje ćemo tek vidjeti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Nakon 14 godina i 20 sezona porodica će maknuti kamere iz svojih kuća, a filmska će ekipa napustiti njihove odaje. Nedavno se cijela porodica oprostila s ekipom snimatelja i snimila posljednju epizodu showa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Sestre Kardashian iznenadile su svoje dugogodišnje saradnike sa  luksuznim poklonima, zahvalile su im se što su toliko godina ostali s njima i snimali popularni reality te priznale da su svi oni postali kao dio porodice. Poklonile su im 30 Rolex satova i potrošile 300 hiljada dolara.

„Nismo mislili da će itko gledati show o ludoj porodici”, rekla je Kim, a onda je krenula scena na kojoj Kris obavještava ekipu sa snimanja da je svemu došao kraj. Kim je zaplakala i tako je nastala još jedna legendarna fotografija kao sa samog početka snimanja koja je momentalno obišla svijet.

 

Izvor: Rtl.hr

 

Priredila: I.J.

Pročitajte još