Znate li razlog zašto je Jennifer Aniston podijelila fotografiju Ane Brnabić?

Piše: Dž. S.

Slavna holivudska glumica Jennifer Aniston objavila je na Instagram storyju fotografije žena koje su na važnim društveno-političkim pozicijama u svijetu. Među njima je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Naime, Aniston je htjela skrenuti  pažnju na to, koliko su žene važne za svijet u kojem živimo, i kako je naglasila, ne samo da su dio promjene već one lično mijenjaju svijet.

-Osnažite žene i promijenite svijet, dok je svijet ometala buka onih otpornih na promjene, promjene su se svakako događale – napisala je Jennifer.

Glumica je tako na jednom mjestu spojila Anu Brnabić, prvu ženu na mjestu premijera u Srbiji, zatim Angelu Merkel, kancelarku Njemačke, kao i čelne žene Škotske, Norveške, Slovačke, Danske… Na spisku je, naravno, i Jacinda Ardern, premijerka Novog Zelanda.

Jennifer nije zaboravila ni Kamalu Harris, novu potpredsjednicu SAD, ali ni mladu aktivistkinju Gretu Thurnberg.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti