Proslavila rođendan: Elif izrasla u ljepoticu

Piše: A.K.

Planetarno popularna glumica Isabella Damla Guvenilir napunila je 12 godina. Regionalnoj javnosti pod svojim imenom skoro da nije poznata, međutim kad se spomene serija “Elif”, svi znaju o kome je riječ.

Iako mlada, Isabella se proslavila glavnom ulogom u ovoj seriji, uz koju je i sama odrastala.  Duga kosa vezana u pletenice je njen zaštitni znak. Iako pletenice ne nosi na slikama koje dijeli na društvenim mrežama, ostaje prepoznatljiva po njegovanoj dugoj kosi.

Isabella je u izjavama za medije govorila o periodu odrastanja koje je provela na snimanjima, te je rekla da sve obaveze stigne završiti na vrijeme. Pohađa državnu školu u Turskoj, a želja joj je da studira medicinu. Kazala je i da ne planira odustati od glume.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti