Veliki dan za porodicu: Sabrina Tubić u Bosni proslavlja rođendan

Piše: E.Dž.

Sabrina Tubić je najpoznatija bosanskohercegovačka blogerka, youtuberka i influenserka koju su mediji prozvali „Bosanskom Kim Kardašijan“. Rođena je u Tuzli, a odrasla u Kalesiji. Sa suprugom Dinom Tubićem  je od 2017. godine. Ova uspješna blogerka sada  živi i radi u Dubaiju, a prati je milion ljudi na Instagramu. Prije nekoliko mjeseci obradovala je svoje pratitelje kada je objavila da je trudna i očekuje djevojčicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sabrina Tubic سابرينا (@sabsi_t)


Ali Sabrina ne miruje ni u trudničkim danima. Nedavno se sa suprugom Dinom preselila u novi stan, a sada je objavila da je opet došla posjetiti svoj rodni kraj.  Ni trudnoća ni pandemija Corona virusa je nisu mogli spriječiti da dođe vidjeti svoju porodicu. Također, uz najmilije danas proslavlja svoj 32. rođendan.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sabrina Tubic سابرينا (@sabsi_t)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti