Manekenka Gigi Hadid otkrila da se porodila kod kuće

Piše: Redakcija

Poznata manekenka Gigi Hadid, porodila se u septembru prošle godine, a tek sada je javnost saznala neke važne detalje rođenja njene kćerke koju je dobila  s bivšim frontmenom grupe ”One Direction” Zaynom Malikom.  U razgovoru za Vouge otkrila je da je rodila kod kuće, a djevojčica je stigla čak sedmicu kasnije od predviđenog termina poroda.

Gigi je željela roditi kod kuće zbog cijele situacije s pandemijom Corona virusa pa je u spavaću sobu smjestila bazen na napuhavanje. Uz nju je cijelo vrijeme bio njen partner, mama Yolanda, sestra Bella i njena asistentica. Kako je rekla, da bi joj porod prošao što lakše, u pozadini je igrao film koji jako voli – “The Indian in the Cupboard” iz 1995.

Iako je porod bio vrlo iscrpljujuć, Gigi je rekla da je vrlo ponosna na sebe jer je to “životinjski” odradila. Beba je na svijet došla u tatinim rukama.

“Nisam niti primijetila da je beba vani. Bila sam tako iscrpljena, podigla sam pogled i on ju je držao. Bilo je tako slatko”, ispričala je manekenka i dodala da se Malik osjećao bespomoćno vidjevši je u bolovima, ali na kraju je sve prošlo odlično.

Gigi i Zayn vole roditeljstvo i ne mogu se zasititi svoje djevojčice. Gigi je uzbuđena što je postala majke i cijeni svaki trenutak proveden s kćerkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Ne voli dijeliti svoju privatnost, a pogotovo u vezi svoje kćerkice. Čak četiri mjeseca je čekala kako bi svijetu otkrila ime – Khai. Ime je arapskog porijekla te označava “osobu koja će biti okrunjena”, “kraljevsku ličnost”. Najčešće se daje dječacima. U Vijetnamu slično ime Kai, označava osobu koja je slatka, nježna i saosjećajna.

 

Pripredila. E.Dž.

Pročitajte još