Marija Šerifović objavila novi video: Šta je to Jelena Karleuša poželjela da ima?

Piše: E.Dž.

Poznata srbijanska pjevačica Marija Šerifović, otkako je počela pandemija Corona virusa i ne može se baviti svojim poslom, da ubije dosadu pronašla je hobi – snima za Youtube.

Često ističe kako ne zna do kad će snimati, ali je kupila svu potrebnu opremu, svjetlo, stalak, držač, kameru – koju je poželjela i Jelena Karleuša.

U najnovijem videu ” Mi smo Zvezde granda” snimala je par momenata s ovog poznatog showa i pojavila se sa svojom kamericom, a Jelena je oduševljeno reagirala i odmah poželjela da ima istu takvu.

– Kupit ću ti, je li želiš – rekla je Marija.

Inače, pjevačice se jako vole i često druže, a Jelena je svojevremeno izjavila da između njih postoji, kako je rekla, sumanuta hemija.

– Nismo loše ovako kao jedan čudan tandem koji funkcioniše. Spoj nespojivog, ali to tako i treba da bude – govorila je Karleuša o Mariji.

Marija u videu priča i o tome šta se dešava za vrijeme pauza i kako je sve ono što gledatelji vide u “Zvezdama granda”  samo predstava za javnost.

U nastavku možete pogledati video i pišite šta mislite: da li će Marija i dalje nastaviti snimati za Youtube?

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti