Kim Kardashian bijesna: Ne dirajte mi djecu

Piše: Preuzeti tekst

Najpoznatija reality zvijezda Kim Kardashian pohvalila se kako je njena najstarija kćerka Nort naslikala nevjerovatan pejzaž prirode sa detaljima cvijeća, drveća, rijeke i planine.

“Moja mala umetnica Nort”, napisala je Kim u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Međutim, njeni pratitelji su pomalo sumnjičavi, te baš nisu sigurni da je malena Nort to naslikala, iako na slici stoji potpis sedmogodišnje djevojčice. Mnogi smatraju da je potpis naknadno dodat.

“Ne igrajte se sa mnom kada su u pitanju moja djeca. Moja kćerka i njena najbolja drugarica su na ozbiljnom kursu crtanja, gdje se njihov talent i kreativnost ohrabruje i njeguje. Nort je naporno radila na svojoj slici i trebalo joj je nekoliko nedjelja da je završi. Ponosna sam majka i htjela sam da njen rad podijelilm sa vama. Vidim kako mnogi raspravljaju je li moje dijete to nacrtalo. Kako se usuđujete, kada neko napravi nešto nevjerovatno, optuživati ih da to nisu oni napravili? Prestanite da se sramotite sa svojom negativnošću i dopustite svakom djetetu da bude odlično. Nort je naslikala tu sliku”, napisala je bijesna Kim.

Ona je zatim kao dokaz kreativnosti svoje mezimice pokazala i skupocijenu torbu koju je Nort ukrašavala još pre nekoliko godina.

Izvor: Nova.rs

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti