Malo remek djelo: Poznata voditeljica raznježila objavom o kćerkici

Piše: I.J.

Poznata voditeljica Naida Kundurović Zečević s pratiteljima je podijelila emotivnu poruku povodom toga što je njena kćerka napunila devet mjeseci.

-„Devet mjeseci si živjela unutar mog tijela. Tačno ispod srca. Koje je kucalo i za tebe i za mene. Obje nas je održavalo u životu, zamisli to. Dobro, više je kucalo za tebe ako ćemo iskreno.
Danas puniš devet mjeseci i danas je devet mjeseci kako živiš izvan mog tijela. Kakva simbolika. Prvo, Život nastane. Malo remek djelo. A onda prvih devet mjeseci prođe i shvatimo da to remek djelo već pomalo cupka na svojim tabanićima. Rekli bismo, nije dugo… a zapravo samo ti i ja znamo koliko je to dugo. Šta smo sve naučile o ovom novom životu, kako se privikavamo na nove uloge i koliko smo narasle. Skupa. Zajedno. Udruženo.
A znaš li draga moja #sunčeva, bez obzira što više ne živiš u meni i imaš svoje predivno razvijeno i hrabro srce da te drži u životu, moram ti reći da moje srce još uvijek kuca za tebe… i to ne pomalo, već sasvim. Shvatih da je istinit onaj citat koji nedavno pročitah: Kada postanete roditelj, pristanete da dio vašeg srca zauvijek negdje trčkara izvan vas.
Eto, tako vam je to. Mame razumiju. A bogme i Tate, ali o tome u nekom drugom postu“ – napisala je Naida.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Naida (@naida.kundurovic.zecevic)

Objava je prikupila veliki broj lajkova i komentara pratiteljica koje su oduševljene porukom, kao i fotografijama simpatične djevojčice Aje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti