Jelena Karleuša demantirala navode o razvodu s Duškom

Piše: E.Dž.

Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša uvijek diže prašinu. Naime, trenutno uživa u Turskoj sa suprugom Duškom Tošićem i prijateljima, mada su mediji često objavljivali kako oni zapravo nisu skupa, kako razvod traje i da ona to vješto krije.

Jelena je novom objavom odlučila demantirati sve navode o kraju svog braka i nazdravila Dušku, koji trpi, kako je napisala, brutalne napade.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

  • Živjeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čovjeka pored mene, oca dvije kćerke koje neizmijerno voli, za velikog sportistu. Žvjeli za čovjeka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga. Nikada. Čovjeka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. Zbog mene. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem. Niko tebe Duško ne može da uprlja, nema te bagre, te zle namjere, te laži koja može da uprlja dobrog čovjeka i njegovu porodicu. Neizmijerno mi je žao što ti bagra ime pominje…. jer bi na koljenima morali da kleče koliko su nedostojni – napisala je ona.

Njen komentar dolazi nakon stalnih natpisa tabloida u kojima se tvrdi da Duško Tošić vara Karleušu i da je njen brak u krizi.  Ona je više puta demantirala takve navode, tvrdeći da je Tošić podnio tužbu protiv medija koji su pisali o njemu i njegovoj porodici.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti